Een perfect pak voor de mooiste dag – &JOY. Trouwbeurs Online

Een perfect pak voor de mooiste dag

Foto: Dave Weij Fotografie

In de wereld van de bruidsmode gaat de aandacht vaak naar de bruid. Voor de bruidegom is het wat eenvoudiger: een goed maatpak op je trouwdag, misschien een mooi jasje waar je daarna ook nog aan hebt en je bent er klaar voor.
Om je te inspireren op het gebied van trouwpakken, want daarin zijn toch verrassend veel keuzes te maken, helpt Leon Hoes, kleermaker en stijladviseur van Hoes Tailors, je op weg met een aantal trends voor 2020.

SLIM FIT IS IN!

Hoewel sommige mannen dol zijn op een goed pak, voelen veel mannen zich ongemakkelijk in een klassiek trouwpak. Een geleend of gehuurd pak zal nooit zo comfortabel zitten als iets dat voor jou speciaal gemaakt is. Kies daarom juist op de mooiste dag van je leven, voor een maatpak. En jij voelt je misschien beter in een slanke pasvorm. Voor de goede orde, iedereen kan een slim fit pak dragen – zelfs de grote en lange grooms!

Slim fit trouwpak bruidegom | Foto: Dave Weij Fotografie

KIES VOOR KLEUR

Veel bruidegoms (en mannen in het algemeen trouwens) houden zich vaak aan het basis kleurenpalet voor speciale gelegenheden: zwart, grijs, marine en misschien kaki in de zomer. Maar in de afgelopen jaren heeft herenkleding een opvallende verschuiving gezien in de richting van het kleurrijke en creatieve. Groen, rood en meer opvallende blauwtinten worden vaak gezien. En dat kan ook voor je trouwpak: een bijzondere kleur, die mooi aansluit bij de stijl van je bruiloft. Werk met een accentkleur en je hebt meteen een andere look.

Ga voor een gekleurd trouwpak | Foto: Dave Weij Fotografie

EEN MIX VAN DUURZAME STOFFEN

In 2020 zien we veel mixed fabrics; een combinatie van verschillende stoffen. Kamgaren met tweed, linnen en wol en wol met zijde. We bieden graag duurzame keuzes wat betreft stoffen, waarbij je kunt kiezen voor onder andere hennep en bamboe.

Een trouwpak van duurzame stoffen | Foto: Dave Weij Fotografie

OVER DE AUTEUR

Leon Hoes
Hoes Tailors
"Hoes Tailors is al sinds 1946 een begrip in Alkmaar en omstreken. Of je nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer een trouwpak op maat wilt laten maken: voor een goed advies over kleuren, maten en stijl ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres."

NEED SOME HELP?

Ik heb mijn >12 jaar weddingplan ervaring in een uniek online programma verwerkt: ‘Plan je bruiloft als een Pro!’ Custom-made voor jou! Een inspirerend, productief en praktische online programma ‘weddingplannen’.

HOW TO GET
ANYTHING
YOU WANT

A free e-book.

ANDEREN LAZEN OOK:

“Ze zijn weer helemaal hip: Manchetknopen!” Copy

Door:
Monique Smit
TheMocrazy

LEES MEER >

Handige tips voor het versturen van jullie uitnodiging

Door:
Linda Stammes
Studio LND

LEES MEER >

Jouw favo seizoensbloemen op jullie trouwdag

Door:
Marianne Verdult
Acanthus Bloem, Alkmaar

LEES MEER >

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com