4Fun’k – &JOY. Trouwbeurs Online

4Fun’k

Nice to meet you! Maak kennis met 4Fun’k: drie soulvolle dames en een funky gitarist die al jarenlang hun gezamenlijke muzikale passie met elkaar delen. En dat is te horen én te zien! Met hun driestemmige klankkleur en te gekke begeleiding is deze feelgood formatie de perfecte muzikale aanvulling op jullie bruiloft. Zij horen graag persoonlijk van jullie hoe jullie perfecte dag er uit ziet met muzikale omlijsting.

Wil je een persoonlijk lied of een speciale entree bij de ceremonie of juist een betekenisvol lied voor jullie live gezongen tijdens het tekenen? Een bijzondere manier om je gasten tijdens de receptie te ontvangen met livemuziek is ook zeker mogelijk. 4Fun’k weet altijd de juiste snaar te raken. Geef je wensen door, niets is te gek. Want hun grote gezamenlijke passie is muziek maken en de juiste sfeer creëren. En optreden doen ze overal, in Nederland of in het buitenland.

4Fun’k heeft een groot repertoire waardoor ze altijd de juiste sfeer weten neer te zetten.Van herkenbare classics tot hits van nu. Van heerlijke uptempo nummers tot gevoelige ballads, een muzikaal genot voor je oren en een uitdaging om niet te dansen! Nieuwsgierig geworden naar hun muziek? Hoor, luister en geniet! Want, What U hear is what U get!

Wil je meer over 4Fun’k te weten komen? Ga dan naar www.4funk.nl of neem direct contact met ze op. Zij zijn benieuwd naar jullie verhaal!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com