Acanthus Bloemen – &JOY. Trouwbeurs Online

Acanthus Bloemen

In het hartje centrum van Alkmaar tref je de bloemist, Acanthus Bloemen.
Het team bestaat uit 3 bloemisten met passie en liefde voor hun vak.
Ieder van hen heeft zijn eigen stijl als bloemist zo is er voor ieder wat wils.
Deze professionals vertalen jullie wensen naar de bloemen en styling die jullie voor ogen hebben. Zo wordt jullie trouwdag onvergetelijk!

Eigenaresse Marianne Verdult richtte in 1996 haar prachtig bloemenzaak op. Met veel liefde, geduld en doorzettingsvermogen is Acanthus Bloemen in bijna 25 jaar gegroeid tot 1 van de betere bloemenzaken uit de kop van Noord-Holland en daar is zij trots op.

In de loop der jaren hebben Marianne en haar team zich gespecialiseerd in bruidsbloemen en styling van de trouwlocatie. Van bruidsboeketten tot corsages. Van Styling tot decoratie. Bij Acanthus Bloemen bestel je niet allen jullie bruidsbloemwerk, je kunt er ook diverse huwelijksitems huren voor jullie trouwdag. Denk aan vazen, windlichten, kaarsenstandaards maar ook voor diverse ceremonie opstellingen kunnen jullie bij Acanthus terecht. Het is te veel om op te noemen.

Tijdens het doorspreken van de wensen komen meerdere onderdelen van jullie trouwdag aan bod. Op deze manier kunnen zij jullie bruidsbloemwerk laten matchen met je trouwjurk, een trouwpak, de sokken de bruidegom, nagellak of lipstick. Waarom ze dit allemaal willen weten? Het staat prachtig om deze details te vertalen in de bruidsbloemen of afwerking van het bruidsboeket. Zo wordt het samen één mooi geheel.

Alles wordt door Acanthus bloemen perfect verzorgd en zit in de kleine details. Dát is wat de bruidsbloemen van Acanthus zo bijzonder maakt. Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Het enthousiaste team van Acanthus Bloemen kijkt er naar uit om jullie te ontmoeten en staat voor jullie klaar met een heerlijke kop koffie of thee.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com