ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet – &JOY. Trouwbeurs Online

ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet

GEFELICITEERD MET JULLIE TROUWPLANNEN!

Een spannende maar ook zeker leuke tijd breekt er voor jullie aan.
Wat zijn de wensen? Is alles haalbaar? Wij denken graag met jullie mee!

Het is goed om te weten dat wij alles met passie doen. Wij behandelen jullie zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Dat maakt dat vele bruidsparen jullie voorgingen, door bij ons hun trouwfoto’s en/of film te laten maken.

Sinds 1999 ben ik, Tessa Witvoet, gepassioneerd trouwfotograaf. Op mijn 16e fotografeerde ik mijn eerste huwelijk. En nog steeds fotografeer ik vol passie. Dit doe ik samen met een super leuk en professioneel team. Het feit dat we niet alleen trouwreportages maar ook vele andere soorten reportages verzorgen, zorgt voor afwisseling. Dat houdt ons creatief, leert ons goed kijken naar het licht en inspelen op onverwachte situaties. Iets wat bij een trouwreportage allemaal samen komt.

Gratis loveshoot: deze krijgen jullie cadeau bij het vastleggen van jullie trouwdag. Zodat we vooraf elkaar beter leren kennen en de foto’s nog mooier worden.

Draait het om jullie? Jazeker, het is jullie dag! Maar jullie familie en vrienden zijn ook belangrijk. Daarom leggen wij veel vast. Achteraf zie je momenten die je nog niet gezien hebt. Niets moet, alles mag. Onthoud dat. Het is jullie trouwdag, doe wat bij jullie past.

Wij gaan op in de menigte, zijn gepast gekleed en hebben net zoveel zin in de huwelijksdag als jullie ☺

Fearless Photographers is een groep internationale professionele fotografen. Wij hebben de eer om hier lid van te mogen zijn. Voor onze camera kunnen jullie dan ook helemaal jezelf zijn en niets is ons te gek.

Willen jullie een professionele fotograaf die gepassioneerd en onopvallend te werk gaat? Neem dan direct contact met ons op: info@asa-foto.nl

Warme groet,
ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com