Deining Strandpaviljoen – &JOY. Trouwbeurs Online

Deining Strandpaviljoen

Castricum aan zee

Sinds 1990 heeft Deining in Castricum aan Zee zich ontwikkeld van zomerstrandtent tot het gezelligste strandpaviljoen langs de Noord-Hollandse kust dat 365 dagen per jaar geopend is. Je bent van harte welkom in de relaxte sfeer van Deining. Heerlijk genieten van de zon op ons terras of relaxen met je voeten in het zand, lekker uit eten, onvergetelijk trouwen, spetterend feesten doe je bij Deining.

Toptrouwlocatie voor jullie bruiloft

aan zee
Bij Deining beleef je een onvergetelijke bruiloft aan zee. Als officiële trouwlocatie ontvangen wij jullie in het trouwprieel op het strand. Na de ceremonie zijn jullie de eregasten tijdens de perfect verzorgde receptie en trouwfeest in het strandpaviljoen. Deining is niet voor niets dé Toptrouwlocatie van Noord-Holland en als je wilt brengen jullie de huwelijksnacht door in onze romantische Beach Lodge! De Ibiza Zaal met uitzicht op zee staat exclusief tot jullie beschikking om het feest van jullie leven te organiseren. Doe je ogen dicht en stel je voor….

  • Het warme zonnetje op jullie schouders tijdens de trouwceremonie…
  • Het geluid van de zee tijdens een overheerlijke Beach BBQ waar jullie samen met vrienden en familie van aan het genieten zijn…
  • Een roze lucht tijdens de zonsondergang terwijl je je bruidsschoenen verwisselt voor slippers om de sterren van de hemel te dansen tijdens jullie feest…
  • De vuurkorven op het strand die romantisch branden wanneer jullie moe, maar voldaan afscheid nemen van jullie gasten…
  • En… het geruis van de zee en de geur van croissantjes als je de volgende ochtend wakker wordt in onze bruidssuite…!!!!
  • Het ja-woord geven met je voeten in het zand, omringd door familie en vrienden en verzorgd door mensen die het een uitdaging vinden om jullie verwachtingen te overtreffen!

Winterbruiloft
Trouwen aan zee is écht niet alleen weggelegd voor de zomermaanden. Het strand is ook in de winter een magische en bijzondere plek om jullie mooiste dag te vieren. Denk aan het knisperende haardvuur, de warme schapenvachtjes en een goed glas rode wijn terwijl de golven hard neerslaan op het strand gaaf!!! In de winter trouw je in onze Ibiza Zaal, met direct uitzicht op zee. Natuurlijk zorgen vele lichtjes en de vuurkorven op het terras voor dat knusse, warme strandsfeertje wanneer je naar buiten kijkt. In de winterperiode beleef je echt het privé gevoel op het strand. Hoe exclusief wil je het hebben? Bij Deining zorgen wij ervoor dat de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie moeten doen is van elkaar genieten…en ja zeggen!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com