Deitmers Mannenmode by Hans – &JOY. Trouwbeurs Online

Deitmers Mannenmode by Hans

Op een fantastische ruime locatie aan de Dubbele Buurt in Purmerend, vlakbij de bekende horeca hot-spot De Koemarkt, vindt u de grootste collectie bruidegomsmode van Noord-Holland. Deitmers Mannenmode is al meer dan 140 jaar een begrip in de regio. Niet alleen door het enorme assortiment aan bruidegomskostuums, maar ook door de diversiteit aan topmerken herenkleding. Van exclusief tot casual, voor zowel jong als oud. Van Wilvorst en Immediate tot Cavallaro, Tramarossa, Tommy Hilfiger en nog veel meer!

Advies en vertrouwen
Voor de belangrijkste en mooiste dag van je leven koop je niet zomaar een kostuum. Je laat je, omringd door je naasten, natuurlijk uitgebreid adviseren. Bij Deitmers Mannenmode weten wij hoe belangrijk deze keuze is. Wij organiseren graag speciale avonden waarbij we de winkel openen voor bruidegom en familie. Van kleine tot grote groepen. Onder het genot van een kopje koffie en een versnapering nemen wij alle tijd om onze klant te leren kennen en zijn specifieke wensen te inventariseren. Dat wordt enorm gewaardeerd. Het is net dat stukje extra service waardoor klanten zich bij ons op hun gemak voelen. Als er een goed beeld is van de wensen kunnen wij gericht op zoek naar een passend kostuum. Natuurlijk blijft de klant koning. Wij adviseren graag over trends, nieuwe mogelijkheden en natuurlijk met familie erbij over het matchen van kleding van de bruiloftsgasten. Zo wordt ook het hele plaatje precies zoals het hoort te zijn.

Passie voor het vak!
Eigenaar Hans Sal werkt al zijn hele leven in de confectie-industrie, hij weet als geen ander welke trends er hot zijn. Hij noemt zich echter liever gastheer dan eigenaar. Bezeten van zijn vak, met een feilloos oog voor maten en pasvorm weet hij iedere keer, vaak al bij een eerste keuze, wat het beste past. Met een luisterend oor voor specifieke wensen van de klant en met praktische tips van de ervaren expert komen zo de mooiste combinaties tevoorschijn. “Kleding kopen moet je op je gemak doen, je moet je goed voelen, welkom en gewaardeerd. Dat is voor ons het allerbelangrijkste in de omgang met onze klanten. Dat komt natuurlijk niet in de laatste plaats door alle fantastische merken die wij verkopen!”

Na een grote brand in het oude pand in 2015 is Deitmers Mannenmode verhuisd van de Peperstraat naar een groter en lichter pand aan de Dubbele Buurt. Er is daar keihard gewerkt om alles weer op te bouwen. Met mooie brede kleedruimtes en een extra grote bruidegomsafdeling. Het resultaat mag er zijn. Ook werd de focus verlegd naar een bredere klantenkring door een diversiteit aan merken en stijlen aan te bieden die iedereen aanspreekt. “Nieuwe merken, frisse collecties en een topservice, dat zijn de punten waar we op scoren. Wij verkopen geen nee, maar zoeken altijd naar een passende oplossing. En mocht het onverhoopt niet passen; dan wordt het door ons altijd razendsnel en gratis vermaakt. Nog meer zijn wij de laatste jaren, door onze service en brede assortiment, uitgegroeid als hoofdleverancier van bruidegomskostuums in Purmerend en wijde omstreken. En daar zijn wij vanzelfsprekend trots op1”

Winnaar Beste winkel van 2019
Ook is Hans trots op het feit dat hij vorig jaar de prestigieuze titel “Beste modewinkel van 2019” in de wacht sleepte bij de verkiezingen van RTL4. “Daar hebben we allemaal jarenlang keihard voor gewerkt. Onze klanten hebben hun waardering uitgesproken en dat vinden we top, voor onze klanten doen we het tenslotte. Maar dat betekent niet dat we nu achteroverleunen; ook in deze moeilijke periode weten mensen ons gelukkig nog te vinden. Ondanks dat we een aantal trouwkostuums een paar maanden langer in de winkel moeten houden omdat er een aantal bruiloften is verschoven zijn de eerste nieuwe pakken alweer gepast. We blijven positief gestemd over de toekomst en de relatie met onze trouwe klanten!”

Spectaculaire korting!
Deitmers Mannenmode weet dat een bruiloft heel veel geld kost. Daarom geven wij als extra welkomstknaller een fantastische korting van maar liefst € 100,- op de aanschaf van een bruidegomskostuum, ongeacht welk merk u kiest! Familieleden van bruidegom of bruid profiteren bij ons ook nog eens van een korting van € 50,- bij aanschaf van feestkleding.

Bent u inmiddels nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die wij kunnen bieden? Kom langs op de Dubbele Buurt 5-7 in Purmerend voor een kopje koffie en proef de sfeer.

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op

0299-423971 of bezoek onze website www.deitmersmannenmode.nl

Tot ziens!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com