Dogs-Too – &JOY. Trouwbeurs Online

Dogs-Too

Dogs Too, je hond op je bruiloft.

Jullie gaan trouwen, hebben een lieve hond en willen deze eigenlijk ook graag bij de bruiloft betrekken. Want tegenwoordig is de hond een volwaardig lid van de familie en hoort er gewoon helemaal bij.

Maar hoe doe je dat, wat is er mogelijk, wie gaat er op de hond letten?
Allemaal vragen waar wij van Dogs Too, je hond op je bruiloft een antwoord op hebben.

Meestal vragen aanstaande bruidsparen vrienden of familie om deze zorg op zich te nemen. En die zitten daar helemaal niet altijd op te wachten. Soms wordt zelfs een “kennis” ingeschakeld die je eigenlijk helemaal niet had willen uitnodigen. Of in het slechtste geval laten jullie het maar zitten.
En hoe zonde is dat! Maar vooral ook hoe onnodig.

Sinds 2018 is er Dogs Too, je hond op je bruiloft. En wij zijn de enige in Nederland die deze service bieden.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij halen de hond op het afgesproken tijdstip op, borstelen hem of haar nog even extra, zorgen dat hij of zij lekker ruikt en nog even goed is uitgelaten en komen dan naar de afgesproken locatie.
Dit kan als eerste bv bij de fotoreportage zijn. Wij “regisseren” de hond op de foto’s, zorgen dat deze er goed opkomt, even net de juiste kant opkijkt, en net dat ene trucje doet en leiden de hond ook weer op tijd af, zodat hij of zij zich niet gaat vervelen.

Maar we kunnen er ook voor zorgen dat jullie hond bv de ringen komt brengen tijdens de trouwceremonie. Hoe romantisch is dat? Jullie andere grote liefde die in een schattig mandje de ringen brengt.

Uiteraard hebben jullie of wij dit van te voren wel geoefend en mogelijk zelfs een ceremonietraining gevolg.

Na afloop zorgen wij er weer voor dat jullie hond weer naar zijn of haar verblijfplaats wordt gebracht, zodat jullie als newly weds heerlijk kunnen genieten van de rest van de bruiloft!

Wij bieden diverse pakketten aan en staan natuurlijk open voor jullie wensen om jullie trouwdag mét hond onvergetelijk te maken.

Dus ben je op zoek naar een dienst die het mogelijk maakt dat jullie hond ook op de bruiloft aanwezig kan zijn?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Dogs-Too, een full services die koppels en hond ontzorgt op jullie trouwdag! Wij houden je speciale dag zorgeloos en dat betekent dat je geliefde vierpoter tijdens zijn aanwezigheid op jullie bruiloft door ons goed verzorgd wordt en jullie als bruidspaar alleen nog maar hoeven te genieten en natuurlijk JA te zeggen.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com