Drive Vintage – &JOY. Trouwbeurs Online

Drive Vintage

“Een eigentijds vintage Volkswagenbusje”

Toen Karin Schuring, eigenaresse van Drive Vintage, de vraag kreeg wat ze het liefst zou willen doen, besloot ze haar hart te volgen en van haar passie haar werk te maken. Van jongs af aan heeft Karin een fascinatie voor oldtimers en toeren in zo’n auto daar wordt ze blij van. Toen er een Volkswagen T1 op haar pad kwam, pakte ze deze kans met beide handen aan en maakte haar droom waar.

Karin is een spontane en enthousiaste vrouw en laat niets aan het toeval over. “Als je mag doen wat je het liefste doet, blijf je gemotiveerd en alle opdrachten zullen dan ook vol enthousiasme en met liefde worden uitgevoerd.”

Als chauffeur verhuurt Karin haar Volkswagen T1 voor bruiloften. De keuze om de bus niet uit handen te geven is bewust gemaakt. Ze legt uit waarom: “Jullie trouwdag is een dag vol emoties: geluk, liefde, spanning en misschien zelfs wat stress. De autorit is het enige moment waar even niets hoeft. Even gewoon met z’n twee en genieten van elkaar en bewust zijn van de stap die jullie samen gaan maken. Dan wil je toch helemaal niet bezig zijn met auto rijden…”. Aldus Karin.

Haar VW bus is een echte eye catcher. Met zorg is er gekozen voor kleur, de chrome details en het stijlvolle interieur. De ruimte in de bus zorgt ervoor dat je zonder moeite kan in en uitstappen. Met drie banken is er genoeg plaats om zeven personen mee te laten rijden van en naar de trouwlocatie. Ideaal om je bruidskinderen mee te nemen of je ouders en getuigen uit te nodigen voor de rit.

Naast bruiloften is de VW bus van Drive Vintage ook te huur voor feesten en partijen, markten en festivals, fotoshoots en nog veel meer andere mogelijkheden. Alles is bespreekbaar, dus heb je een leuk idee… neem dan zeker contact op met Karin.

Karin Schuring
Drive Vintage
www.drivevintage.nl
drivevintage.nl@gmail.com
06-18379582

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com