Fotostudio Gerard Vlaar – &JOY. Trouwbeurs Online

Fotostudio Gerard Vlaar

Jullie huwelijk is een belangrijk moment in jullie leven. Kies daarom een professionele en creatieve fotograaf die bij jullie past. En jullie het vertrouwen geeft, dat “de mooiste dag van jullie leven” op een prachtige wijze wordt gefotografeerd, waar jullie met heel veel plezier op terug kunnen kijken.

Fotostudio Gerard Vlaar is al sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor fotografie die aanspreekt.
Sinds 1999 in het bezit van Paul Schipper die al meer dan 20 jaar een expert in het fotografievak is en al vele awards en prijzen in binnen- en buitenland op zijn naam heeft staan, zoals de Bruidsfoto award. Fotografie zit in zijn DNA en is zijn grote passie. Dat is terug te zien in zijn vakwerk.

Paul Schipper spreekt graag samen jullie je persoonlijke wensen door, zodat hij goed voorbereid is op de verwachtingen en prioriteiten tijdens jullie huwelijksdag. Elke reportage is uniek en maatwerk voor elk individueel bruidspaar.

Na het fotograferen, worden de bestanden zorgvuldig uitgezocht en bewerkt. Door de grote keus in o.a. maat, uitvoering en cover, zorgt Fotostudio Gerard Vlaar, dat jullie trouwalbum met de grootste zorg wordt vervaardigd. En jullie je onvergetelijke dag opnieuw beleven bij het doorbladeren van dit prachtige naslagwerk.

Maak kennis met Fotostudio Gerard Vlaar. Nieuwsgierig geworden?  Paul ontvangt jullie graag in de studio voor een vervolg.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com