Golf & Beach Resort Ooghduyne – &JOY. Trouwbeurs Online

Golf & Beach Resort Ooghduyne

Namens het hele team van Landal Beach Resort Ooghduyne willen wij jullie van harte feliciteren met jullie verloving! En wat leuk dat jullie onze bijdrage op de site van Trouwlocaties Online aan het bekijken zijn.

Op zoek naar een trouw -en of feestlocatie met een uniek uitzicht over het water en op loopafstand van het strand? Op slecht 15 minuten rijden vanuit Schagen, ligt het mooie Landal Beach Resort Ooghduyne.

Van ceremonie, receptie, diner tot aan de feestavond….het is allemaal mogelijk bij ons.

Wij zijn zeer flexibel en zorgen er met ons fantastische team voor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt.

En niet geheel onbelangrijk….onze prijzen liggen veelal lager dan die van locaties in Alkmaar.

Vele tevreden bruidsparen gingen jullie voor!

Wij organiseren intieme bruiloften vanaf 15 personen tot bruiloften van 160 personen.

Aan de kinderen is ook gedacht: er kan optioneel een Meet & Greet met onze mascotte Bollo worden bijgeboekt en de kinderen mogen gratis gebruik maken van onze indoorspeeltuin en buitenspeeltuin.

Daarnaast bevindt er zich een speelhoek voor de kinderen in beide restaurants.

Als jullie je ergens geen zorgen over hoeven te maken bij ons, dan zijn het wel de slaapplekken voor jullie en de gasten.  Wij beschikken namelijk over luxe appartementen en villa’s waar overnacht kan worden. Sommige hebben zelfs een sauna!

En wat is er nu leuker dan de dag na de bruiloft met z’n tweetjes of met het hele gezelschap heerlijk samen te ontbijten?

Mochten jullie net zo enthousiast zijn over onze locatie als wij, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Heel veel succes met de voorbereidingen van jullie bruiloft en hopelijk tot snel!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com