Guilty Cakes – &JOY. Trouwbeurs Online

Guilty Cakes

Don’t feel guilty, just enjoy!

Guilty Cakes is een cake studio met ruim 10 jaar ervaring in het maken van diverse exclusieve taarten. De naam Guilty Cakes spreekt voor zich, iedereen voelt zich schuldig maar niemand kan het laten schieten om een overheerlijke taart van Guilty Cakes te genieten. Daarnaast wordt er op verzoek in de cake studio ook allergy free en vegan cakes bereid.

De Naked Wedding Cake is ontworpen uit liefde voor de liefde en is tevens de specialiteit van Guilty Cakes! “Eros de god van de liefde zou de mens passeren om zijn pijl en boog te richten op deze vintage cake om verliefd op te worden waardoor het een belangrijk onderdeel en symbool is geworden tijdens de bruiloft tussen twee bloeiende liefde”.

Deze klassieker past in een rustiek landelijke setting, welke gedecoreerd wordt met heerlijke vers fruit & echte bloemen. Daardoor is de Naked Wedding Cake onmisbaar om je onvergetelijke dag in stijl af te maken, net als de kers op de taart.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com