Hoes Tailors – &JOY. Trouwbeurs Online

Hoes Tailors

Een perfect pak voor de mooiste dag
Een pak uitzoeken is al een avontuur op zich, maar het ideale trouwpak vinden, is natuurlijk al helemaal een
belangrijke zoektocht!

Bij Hoes Tailors vinden we dat de voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn, die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven. Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale pak. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

Zoek je een ervaren team dat jou helpt bij het kiezen van je trouwpak voor je huwelijk? Bij Hoes Tailors ben je aan het juiste adres. Of je nou vaak een pak draagt of voor de eerste keer een pak op maat wilt, wij geven je advies over de kleuren en maten. Wij hebben heel wat ervaring met een bruidegom in spé en zijn bruidsjonkers strak in het maatpak steken.

Onze werkwijze
Wij begeleiden jou en je eventuele (grote of kleine!) bruidsjonkers, getuigen of vader van de bruid of bruidegom van begin tot eind bij het kiezen van het juiste pak. In onze winkel bespreken we samen in alle rust jouw wensen en laten wij je alle mogelijkheden zien voor een trouwpak op maat. Je kunt kiezen uit meer dan 5000 stoffen en talloze extra opties, zoals verschillende knopen, een mooie voering of een speciaal borduursel. Daarnaast nemen wij natuurlijk jouw maten op, zodat we direct aan jouw pak kunnen beginnen.

Nadat het trouwpak op maat in ons atelier is gemaakt, kom je een keer langs om het pak te passen. Als er dan nog iets niet helemaal goed zit, lossen we dat voor je op. Zo weten we zeker dat het pak echt perfect zal passen en dat jij met het allermooiste trouwpak op maat naar huis zult gaan.

Neem contact met ons op op de online trouwbeurs voor het maken van een afspraak, of bezoek onze website. Schikken de openingstijden je niet? Het is altijd mogelijk om een afspraak in de avonduren of op zondag te maken, dat is voor ons geen probleem.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com