Je Bruiloft Plannen – Online Wedding Advies – &JOY. Trouwbeurs Online

Je Bruiloft Plannen – Online Wedding Advies

Hi leukerds!
Van harte gefeliciteerd! Je gaat je dag van de liefde organiseren, oprecht en vanuit je hart. Jullie bruiloft is een dag waarin jullie de hoofdrol spelen. Dat is mooi, spannend en soms ook een beetje eng. Het moet allemaal perfect en volgens jullie wensen. Los daarvan is het een flinke uitgave, waar je elke euro voor opzij hebt gelegd. Believe me, been there, done that. Je bruiloft plannen roept zoveel gemixte emoties op. Na 12,5 jaar weddingplannen heb ik besloten mijn waardevolle kennis en expertise te bundelen in een online adviesprogramma en te delen met toekomstige bruidsparen.
Spread the love!

Mijn doel is om jou in aanloop naar jullie bruiloft overzicht, rust, structuur en plezier te geven. Je optimaal laten genieten en je in je kracht te zetten waardoor je gaat stralen van binnen en van buiten. Je gaat gebruik maken van een uniek online adviesprogramma, met praktische tips en tools.

Kom je er niet uit? Geen stress, want ik ben je persoonlijke back-up en je kunt op mij steunen en leunen. Is dat geen fijn gevoel? Ik wens je heel veel plezier en voorpret tijdens de organisatie van jullie huwelijksdag.

Say Hi!
Heb je vragen, wil je meedoen aan het programma of wil je gewoon even ‘Hi’ zeggen? Stuur een email en ik neem contact met je op.

All you need is love!
Liefs, Thessa

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com