Le Mariage Trouwringen – &JOY. Trouwbeurs Online

Le Mariage Trouwringen

Le Mariage, niet zomaar een bedrijf maar een bedrijf met geschiedenis. Een lange lijn vol ontwikkelingen die wat ons betreft nog heel lang verder zal lopen. Twee zaken zullen altijd centraal blijven staan: de liefde voor onze producten en de service naar onze klanten!

VERLEDEN EN TOEKOMST
Toen we 20 jaar geleden begonnen met Le Mariage waren we de eerste winkel in Nederland die zich volledig specialiseerde in trouw- en verlovingsringen. Destijds een uniek concept maar inmiddels zijn er vele speciaalzaken die claimen de grootste en uitgebreidste collectie trouwringen in huis te hebben. Terecht? Dat bepalen jullie. Met meer dan 20.000 fysieke verkopen in de afgelopen 20 jaar, zijn wij altijd uitgegaan van onze eigen kracht. Geloof in onszelf, geloof in onderscheidend vermogen en geloof dat de trouwringenverkoop meer is dan een ring alleen, zal uiteindelijk bepalen of wij sterk genoeg zijn om onze leidende positie te behouden en verder te versterken.

INNOVATIE
2020, een bijzonder, speciaal en magisch jaar waarin het getal twee, ook wel bekend als het getal van de liefde, twee keer voorkomt. Het is ook een jaar met het meestergetal 22 en een jaar met twee M-en en twee X-en, een jaar met één extra dag om elkaar lief te hebben, een jaar waarin Le Mariage met een ludieke MMXX actie haar 20-jarig bestaan zou vieren maar ook een jaar waar CO2 uitstoot en duurzaamheid door CORONA van de ene op de ander dag naar de achtergrond zijn verdwenen. Het jaar 2020 zal de geschiedenis in gaan als het jaar van CORONA, een jaar van intelligente lockdown en een jaar waarin 1,5 meter samenleving het nieuwe normaal is geworden.
Met het “blijf thuis” advies van Rutte is het consumentengedrag qua online aankopen verder toegenomen. Dit radicaal veranderde koopgedrag baart de kleine ondernemer duidelijk kopzorgen en Le Mariage vormt hierop geen uitzondering.

Het Coronavirus heeft duidelijk onze economische en maatschappelijke situatie veranderd, daar is geen twijfel over mogelijk.

VERANDERD CONSUMENTENGEDRAG
Het uitzoeken van trouw- of verlovingsringen behoort tot één van de belangrijkste aankopen voorafgaand aan jullie huwelijk. Gaan jullie naar de plaatselijke juwelier, een edelsmid, een touwringenspecialist of liever via een discountretailer zoals Auronia, Trouwringenvoordeel, Lucardi, Siebel etc. Met acties als 2e ring gratis, laagste prijsgarantie, gratis weekendje weg of online bestellen, timmeren zij aardig aan de weg. En Le Mariage? Moeten wij mee in de online verkoop? Moeten we één van de leukste aspecten van ons werk, het veelzijdige contact met toekomstige bruidsparen volledig laten varen? Nee, dit is voor Le Mariage geen optie. De afgelopen 2 maanden heeft een marketingbureau ons bedrijf doorgelicht. Criteria waren de 4 P’s (product, prijs, plaats, promotie) de basis waar marketing om draait. Zijn we online goed vindbaar, is ons aanbod up to date, is de prijs goed voor alle doelgroepen die we willen bereiken, zijn we goed bereikbaar, kan de kwaliteit beter? De conclusie was duidelijk. De prijs in het lage- en middensegment moest omlaag. De vraag was: waar kunnen we op bezuinigen zonder kwaliteit en service negatief te beïnvloeden? Het antwoord is PER-LINE! Met dit totaal nieuwe concept willen wij de prijs van een aantal online trouwringmerken zoals Breuning, Gerstner, Ruesch en Saint Maurice laag houden maar het persoonlijk advies en de service die u van ons gewend bent, niet uit het oog verliezen.

Kort samengevat komt het er op neer dat wij onze bezettingsgraad beter gaan indelen waardoor de huisvesting- en personeelskosten zullen dalen. De PER-LINE ringen die dus in dummy ringen beschikbaar zijn, zullen daardoor concurrerend zijn.

PER-LINE BESTELLING

 1. ‘ik weet wat ik wil’ bestelling
 2. ‘ik wil het zien’ bestelling
 3. een ‘JA’ bestelling
 4. een ‘NEE’ bestelling
 5. Je hebt de ring of ringen eerder gezien en gepast, de maten, het advies- en onze verkoopprijs zijn bekend. Je bestelt de ringen en doet een aanbetaling van 50%.  Binnen 2 á 3 weken worden de ringen door één van onze trouwringenspecialisten persoonlijk bij jullie thuis afgegeven op een dag en tijdstip die jullie het beste uitkomt. Nadat de ringen zijn gepast en goedgekeurd, wordt het restbedrag per bank overgemaakt.
 6. Je hebt de ring of ringen eerder of alleen online gezien en je weet de juiste maat niet. Vraag  (indien aanwezig) de dummy set aan (maximaal 3 modellen) met de bijbehorende voorbeeldringen set. Wij zorgen dat de breedte en de pasvorm van de voorbeeldringen set gelijk is aan die van de uitgezochte ringen. Hiervoor betaal je een borg van €100.
 7. Bij een ‘JA’ bestelling betaal je 50% van het totale bedrag aan, verminderd met de €100 borg die je eerder betaald hebt. De dummy’s en de voorbeeldringen set bewaar je totdat de echte ringen bij je thuis worden bezorgd. Jij bepaalt de bezorgdatum en het tijdstip. Na goedkeuring maak je het restbedrag per bank over.
 8. Bij een ‘NEE’ bestelling stuur je de dummy’s en de voorbeeldringen set op eigen kosten aangetekend retour. Na ontvangst storten wij je borg van €100 binnen 2 werkdagen retour.

WAT KUNNEN WIJ JULLIE BIEDEN
Alles! Knusse winkels met 20 top merken, maat- en levenslang garantie, flexibele openingstijden, gratis gravure, GIA gecertificeerde diamanten, service aan huis, betaling na aflevering  en dit alles voor gegarandeerd de beste prijs! Onze slogan: wat je ook vraagt “the answer is YES” zullen wij altijd waarmaken! Of het ringen van titanium, goud of platina zijn, klassiek of design, ringen met eigen ontwerp, unieke Japanse mokume gane ringen van Jaume Labro of de exclusieve Donatello ringen, ringen van €500 of €30.000 wij hebben het in huis of laten het bij jullie thuis zien, wij zijn immers meer dan een ring alleen, wij zijn Le Mariage.

Willen jullie gebruik maken van onze PER-LINE service, dan worden de ringen persoonlijk bij jullie thuis bezorgd door één van onze trouwringspecialisten. Willen jullie liever bezoek brengen aan één van onze winkels in Alkmaar of Haarlem? Maak dan een afspraak. Wij zijn flexibel genoeg om jullie te ontvangen op een dag en tijdstip welke jullie het beste uitkomt!

ONZE MERKEN

 • Aller Spanninga*
 • BreuningPL
 • DFY
 • DonatelloPL
 • Edel DesignPL
 • EGF
 • GerstnerPL
 • GettmanPL
 • Jaume Labro
 • Lars WallinPL
 • Le Mariage
 • Meister
 • Ruesch*
 • Saint MauricePL
 • Safari
 • Sickinger
 • SpalatoPL
 • Vincent van Hees

* Niet verkrijgbaar in alle filialen PL Per-line te bestellen

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com