Micha & Diana’s Patisserie – &JOY. Trouwbeurs Online

Micha & Diana’s Patisserie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij een bruiloft hoort een heerlijke bruidstaart. De taartenmakers bij Micha en Diana’s creëren een bruidstaart die helemaal bij jullie past, in elke gewenste smaak en stijl. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, zo smaken ze ook. Vers bereid met de beste ingrediënten. We stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit en laten geen enkele ruimte voor halffabricaat producten of mixen.
Willen jullie een taart van acht verdiepingen hoog of liever traditionele bruidsgebakjes, cupcakes of sweet tables? Omdat wij bruidstaarten op maat maken, verschillen de prijzen. Alles is mogelijk. Maak snel een vrijblijvende afspraak en kom proeven.

Wist je dat we de overheerlijkste vullingen in onze eigen patisserie ontwikkelen?
Denk bijvoorbeeld aan een bruidstaart met een vulling van prosecco of champagne met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar, citroen en verse aardbeien of een framboosbavaroise met witte chocolade mousse.

Wist je dat onze bakkers alles vers maken, zonder pakjes en zakjes en wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen? Denk bijvoorbeeld aan lactosevrije, glutenvrije, suikervrije en vegetarische taarten.

Wist je dat we ook heerlijke bedankjes kunnen maken om je gasten aan het einde van het trouwfeest te verblijden? Cakepops, gelukskoekjes, bonbons en andere chocolaatjes. Eventueel met persoonlijke tekst.

Wist je dat we ook gepersonaliseerde verpakkingen hebben? Vraag naar de mogelijkheden.

Wist je dat onze gesprekken geheel vrijblijvend en gratis zijn.

We zien je graag bij ons in de bakkerij.

Mt vriendelijke groet,

Micha & Diana’s Patisserie
Oosterwijzend 44 a
1616 LD Hoogkarspel
Micha: 06 – 520 52 456
Diana: 06 – 432 00 933

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com