Rolls Rent – &JOY. Trouwbeurs Online

Rolls Rent

Rolls Rent is geboren uit de passie voor werelds meest prestigieuze automerk, de Rolls Royce. Na aanschaf van een Rolls Royce Silver Shadow I bleek er genoeg animo te zijn om deze te gaan inzetten als trouwauto. Van het één kwam het ander en dit zorgde in 1995 voor de geboorte van Rolls Rent.

Mochten jullie interesse hebben in het huren van een Rolls Royce voor de mooiste dag van jullie leven dan staan wij altijd voor jullie klaar. Zowel ’s avonds als in het weekend. Alle trouwauto’s zijn stuk voor stuk in topconditie om hun feestpaar te mogen rijden. Uiteraard zal er bij deze wagens een chauffeur aanwezig zijn.

Onze service kent geen grenzen als het gaat om het tevreden stellen van onze bruidsparen. Indien jullie na het feest naar huis of hotel gereden willen worden dan kunnen jullie gebruik maken van onze ‘Huwelijkse Nachtservice’.

Jullie feestdag staat bij ons voorop en wij willen jullie daar graag bij helpen. Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel, het is dan ook niet voor niets dat wij gemiddeld een 9,6 voor onze dienst scoren. Benieuwd naar onze auto’s en mogelijkheden? Kijk dan rustig even op de site of maak een geheel vrijblijvende afspraak!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com