Strandpaviljoen Zeezicht – &JOY. Trouwbeurs Online

Strandpaviljoen Zeezicht

Bij Strandpaviljoen Zeezicht wordt iedere dag nét dat beetje specialer. Laat staan als je hier ‘ja’ zegt tegen de liefde van jouw leven! Want naast een plek waar je het hele jaar door geniet van strand, zee en eten & drinken is Strandpaviljoen Zeezicht een wel heel bijzondere trouwlocatie.

Hier beloof je elkaar eeuwige trouw met je voeten in het zand en dineer je met jouw dierbaren op je eigen terras, terwijl je met een cocktail in je hand kijkt naar de prachtige zonsondergang. Naast een privé terras, vanaf hier kun je zo het strand op lopen, hebben jullie ook een sfeervolle zaal tot jullie beschikking.

Een plek om door een ringetje te halen, getuige ook de ‘wauw!’ die we regelmatig horen zodra mensen de ruimte binnenstappen. Dankzij de grote raampartijen heb je hier zeeën van je licht en blijf je oog in oog staan met dit mooie stukje kust. En, je wilt er liever niet over nadenken, maar stel nou dat het wat minder feestelijk weer is… dan verplaats je de ceremonie zo naar binnen. Sinds 1 januari 2020 zwaaien mede-eigenaars Michael en Cynthia de scepter in Strandpaviljoen Zeezicht.

Dankzij Cynthia’s schat aan ervaring met bruiloften die ze heeft opgedaan in haar vorige jobs, kent ze de momenten waarop er snel geschakeld moet worden. Ook Michael heeft veel ervaring met evenementen, daardoor is zijn organisatietalent enorm ontwikkeld.

Samen met hun team van enthousiaste medewerkers nemen Michael en Cynthia met liefde en kunde jouw zorgen uit handen, van a tot z. Want jullie dag moet perfect worden, waar je volop geniet van de liefde in een ongedwongen sfeer. Op naar een onvergetelijke dag, zowel voor jou als voor je gasten!

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com