Styling by Njoy – &JOY. Trouwbeurs Online

Styling by Njoy

Njoy Your Styling
Al twaalf jaar tovert Thessa samen met haar team de locaties om in stijlvolle feestlocaties. Van kasteel tot strand en van voetbalstadion tot binnentuin. Het is allemaal mogelijk, want het moet smoelen!

Wij zeggen altijd; Het moet smoelen!
Jullie wensen zijn ons uitgangspunt en vanuit jullie keuze gaan we aan de slag . Helemaal leuk, want Styling en decoratie is onze passie and we love it. Wij zeggen altijd, het moet smoelen! We zorgen dat jullie lievelingsthema als een huisstijl wordt doorgevoerd tijdens jullie huwelijksdag. Het wordt één geheel en believe us, het staat super strak en mooi. Ook jullie bruidsleveranciers zullen hier blij mee zijn. Iedereen kan zich aanpassen aan het thema en dat is straks terug te zien tot in de kleinste details. Zie je het al voor je?

Duurzaam
Jullie verdienen professionele en stijlvolle decoraties.
Daar komen wij kwalitatief in. Daarnaast letten wij op het milieu en werken we duurzaam. Met liefde en passie voor styling maken wij een deel van onze decoraties zelf. Dat maakt ons creatieve concept uniek. We zijn daarom ook super zuinig op onze styling en decoratiematerialen omdat elk bruidspaar mooie styling verdiend. Bij beschadiging, vermissing of breuk zijn wij genoodzaakt kosten te declareren. Zo kunnen we ons assortiment compleet houden.

All-inclusive Stylingpakketten
Geniet van professionele stylingpakketten met een persoonlijke twist volledig gefaciliteerd op jullie favoriete trouwlocatie. Dit is inclusief seizoensgebonden bloemen geselecteerd op kleur en thema. Bruikleen styling, decoratie en reinigingskosten. Meer weten? Klik op de button “Ja ik wil”

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com