The Fallon – &JOY. Trouwbeurs Online

The Fallon

Wij bieden uitstekende faciliteiten voor uw conferentie, bijeenkomst, teamdag, workshop, evenement of feest. Jouw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Van een intieme receptie tot een spetterende bruiloft en van een perfect georganiseerde personeelsbijeenkomst tot een conferentie, wij regelen het graag voor je. Naast een conferentieruimte met moderne voorzieningen bieden wij maar liefst drie vergaderzalen, eventueel gecombineerd met een verblijf in ons boetiek hotel in een bosrijke omgeving. De indeling van de oude gevangenis waarin wij ons hebben gevestigd is met gevoel voor stijl omgetoverd tot een perfect design hotel. Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boetiek hotel. Het design hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Naast de 102 kamers bieden wij ook een professionele fitnessruimte 3 vergaderruimtes en een multi functionele feest en congreszaal. Ontspan in onze bar met een drankje en schuif aan in ons Restaurant D’arrêt met een ruim aanbod aan smaakvolle gerechten, met passie bereid met de meest verse ingrediënten.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com