Trouwambtenaar Mildred Nijhove – &JOY. Trouwbeurs Online

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Hello Happy Loverbirds,

Voordat ik met mijn verhaal begin….. Gefeliciteerd!!!……. Jullie gaan trouwen.

Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar. Waarom??? Omdat ik nooit moe word van de LIEFDE. Een Trouwambtenaar die “Out Of The Box” denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten.
Een verbintenis bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap is voor iedereen het mooiste wat er is. Het is de kroon op je relatie en liefde. Daar een wezenlijke bijdrage aan mogen én kunnen leveren vind ik een hele eer. Een ode aan het bruidspaar brengen door te vertellen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat hun doelen en dromen in het leven zijn. Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is.
Nu begint het echte werk, het plannen van jullie grote dag. Ongetwijfeld een van de meest opwindende en zenuwslopende ervaringen. Of het nu gaat om het plannen van een heel nieuw leven samen of jullie willen een speciaal moment creëren om je huidige relatie te bekronen, die ene dag moet in alle opzichten helemaal perfect zijn.

Je hebt je lijst gemaakt met dingen die moeten worden afgevinkt, alles van hoeveel je moet uitgeven op de dag tot waar je naartoe wilt op je huwelijksreis.

Door alle informatie in tijdschriften, online magazines en op trouwbeurzen verstrekt zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende soorten checklists worden er aangeboden om ervoor te zorgen dat er geen enkel detail over het hoofd wordt gezien; het vaststellen van datum en locatie, vrijgezellenfeesten, welk thema, de kleding, de styling, wat voor soort eten, budgettering om ervoor te zorgen dat er voldoende geld beschikbaar is om ieder onderdeel te dekken. Het moet het feest der feesten worden.

En toch, toch gebeurt het maar al te vaak dat het belangrijkste onderdeel van de dag vergeten word, of dat men dit op het laatste nippertje denkt te kunnen regelen….. De Trouwambtenaar.

Jullie zeggen niet voor niets JA tegen elkaar. Jullie levens worden een, en dat moet niet alleen wettelijk goed en gedegen gedaan worden, maar juist ook vol liefde, aandacht, warmte en empathie. Het verhaal moet jullie op het lijf zijn geschreven. Je wilt van de ceremonie kunnen genieten met al je vrienden en familie om je heen. Dit onderdeel van de dag moet hét moment zijn waar nog lang over gesproken zal worden. Uniek en eigen. Het beste is om de Trouwambtenaar vanaf het begin te zoeken, te leren kennen én het belangrijkste…. te boeken voor jullie ceremonie. Zo weet je zeker dat je de persoon krijgt die jullie willen en belangrijker nog, die jullie verhaal correct verteld en jullie levens doet samensmelten.
Als Trouwambtenaar besteed ik een aanzienlijke periode aan jullie ceremonie om informatie in te winnen bij het gelukkige paar, familie en vrienden. In de weken, liever zelfs maanden voorafgaand aan de grote dag zal er veel overleg zijn. Elke keer zo lang als nodig is, beantwoord ik al jullie vragen en samen werken we aan de ceremonie totdat jullie er absoluut vertrouwen in hebben dat er een momentum ontstaat die volledig weergeeft wie jullie zijn. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je begint met het creëren van memorabele herinneringen. Hoe ik jullie zover krijg???
Dat is voor mij een weet en voor jullie de vraag………

Een lach, een traan, het geruststellen en de zenuwen weghalen, ad rem reageren op onverwachte situaties, een beetje ondeugend, interactie met familie en vrienden tijdens de ceremonie, Wij als Trouwambtenaren moeten van alle markten thuis zijn. Heb ik een chaotisch stel…. dan neem ik zelfs reserveringen mee, want….. je weet maar nooit!!!

Ik heb maar één taak te volbrengen, dat is ervoor zorgen dat het bruidspaar én de gasten een onvergetelijke ceremonie krijgen, er alles aan doen om het kloppend hart van je dag te creëren. Vergeet dus niet om de Trouwambtenaar hoog op jullie lijst te plaatsen, of het nu gaat om een officiële of een ceremoniële versie van het grote moment…. Het moment dat er “JA, IK WIL” gezegd gaat worden.

Willen jullie weten wat ík voor je kan betekenen?
Neem dan gerust een kijkje op mijn website en social media:
Website: www.trouwambtenaarmildrednijhove.nl
Instagram: trouwambtenaar_mildrednijhove
Facebook: Trouwambtenaar Mildred Nijhove

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com