Tui at Home Monique Pluim – &JOY. Trouwbeurs Online

Tui at Home Monique Pluim

Al 2 jaar de Beste Zelfstandig Reisadviseur voor Overijssel; TUI at Home Monique Pluim.

Wat is er nu gemakkelijker dan één contactpersoon voor uw vakanties, reizen die alles van A tot Z regelt en verzorgt. Iemand die echt met je meedenkt en je herinnert aan belangrijke zaken. Iemand die 24/7 bereikbaar is, die vele bestemmingen zelf heeft bezocht en precies weet waar zij over praat. Iemand die weet waar zij jullie reis het beste kan onderbrengen, steeds rekening houdend met jullie wensen. .

Ontdek het gemak van Zelfstandig Reisadviseur, TUI at Home Monique Pluim. Ik sta klaar met persoonlijk advies over jullie vakantie/reis mogelijkheden, waar en wanneer het jullie uitkomt. Voor deze extra service betaal je niets meer dan wanneer je zelf via internet boekt. Je kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties/reizen van vele gerenommeerde reisorganisaties. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Honeymoon of Trouwen in het buitenland?
En wat is er nu mooier dan in het huwelijksbootje stappen in het buitenland? Elkaar eeuwige trouw beloven met de voeten in het warme zand. ‘Ja, ik wil’ zeggen, varend op de romantische wateren van Venetië of juist in een oogverblindend Winter Wonderland.

Klinkt dit als muziek in jullie oren? Ook dan zijn jullie bij mij aan het goede adres. Ik biedt samen met de trouwafdeling van TUI “Extravacanza” meer dan 25 bestemmingen waar jullie op een roze wolk zullen verblijven! Geheel verzorgd, van ceremonie en huwelijksreis, tot legalisering en inschrijving in Nederland. Je hebt er geen omkijken meer naar. Ik verzeker jullie een bruiloft die in het geheugen gegrift blijft staan.

Willen jullie elkaar het ja-woord geven in het buitenland? Laat mij, samen met “Extravacanza” jullie droom waarmaken. Uiteraard zorgen we er dan ook voor dat er aan alle genodigden wordt gedacht qua vervoer en overnachtingsmogelijkheden.

Niet alleen trouwen in het buitenland, maar ook jullie onvergetelijke Honeymoon kun je door mij laten verzorgen. Samen puzzelen we net zolang totdat jullie Honeymoon zo is samengesteld als jullie het willen. Laat je betoveren door de prachtigste steden, romantische stranden en hartverwarmende ijskapellen. Of zijn jullie op zoek naar een speciale bestemming, ver weg/dichtbij? Mogelijkheden te over.

Ook voor groepsreizen/zakenreizen en incentives/personeelsreizen kan ik, als Zelfstandig Reisadviseur, veel betekenen.

Bel of mail nu voor een vrijblijvend reisadvies of vul het formulier in op mijn persoonlijke website (http://www.tuiathome.nl/monique-pluim). Vertel mij kort wat jullie vakantie(reis)wensen zijn, welke specifieke bestemming jullie graag willen bezoeken. En je ontvangt van mij een reisadvies, op maat, naar jullie wensen.

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten. Ik zie jullie graag!

Mail: monique.pluim@tui.nl
Tel/App: 0031 6 43 1317 34

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com