Witty Ink – &JOY. Trouwbeurs Online

Witty Ink

Hoi, ik ben Femke en ik ben de persoon achter Witty Ink.

In de zomer van 2016 ontdekte ik kalligrafie en hand-lettering op social media. Ik her-ontdekte mijn creativiteit en raakte dusdanig geïnspireerd om die mooie schrijfstijl mijzelf aan te leren. Ik ben vol goede moed aan de slag gegaan. Ik zag online steeds meer hoe bruidsparen kalligrafie toepasten op hun bruiloft en het begon bij mij ook te kriebelen, daar wou ik ze bij helpen. Het leek mij zo waardevol om mensen op deze manier gelukkig te kunnen maken. In het voorjaar van 2018 waagde ik de sprong en Witty Ink was geboren.

Bij mij ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een leuke, trendy trouwkaart, een complete ‘invitation suite’, hippe naamkaartjes, mooie tafelnummers en nog heel veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hebben jullie een idee of komen jullie er (nog) niet helemaal uit, dan denk ik graag met jullie mee.

 

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com