Woeste Jongens Trouwfilms – &JOY. Trouwbeurs Online

Woeste Jongens Trouwfilms

Hi, wat leuk dat je op onze pagina kijkt van de online trouwbeurs.

Wij maken trouwfilms. Wat begon als leuk experiment leidde tot tientallen blije bruidsparen met een mooie trouwfilm in hun bezit. Voor ons was het een andere uiting van onze hobby. De films die wij maken zijn dus altijd onze passieprojecten waar we trots op zijn.

Wat kun je van ons verwachten? Wij komen op jullie bruiloft met z’n tweeën of alleen filmen, afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen. In principe zeggen we aan het begin van de dag gedag en aan het einde nemen we afscheid. De rest van de dag zullen jullie nauwelijks contact met ons hebben. Wij blijven graag op de achtergrond wat onze documentaire stijl van filmen alleen maar ten goede komt.

Mochten jullie kiezen voor een same-day-edit dan monteren we een korte teaser van de dag op locatie die jullie dan aan de avondgasten kunnen tonen. Zo hebben zij toch een mooie inkijk in de rest van de dag. Dit kan uiteraard op jullie favoriete muziek.

Na de bruiloft duurt het vier weken voordat we de eerste versie van jullie trouwfilm kunnen leveren. Het kost veel tijd om jullie verhaal goed te vertellen. Dan kunnen jullie er nog wat kleine dingen aan veranderen. Na die aanpassingen zijn jullie in het bezit van jullie eigen cinematic trouwfilm.

We kunnen ons voorstellen dat jullie nog genoeg vragen hebben over ons, onze werkwijze, waarom wij Woeste Jongens heten… of zoiets praktisch als prijzen. Vraag vrijblijvend een kennismaking met ons aan en we vertellen jullie alles.

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com