Hele bijzondere “gasten” op jullie bruiloft – &JOY. Trouwbeurs Online

Hele bijzondere “gasten” op jullie bruiloft

Ze hebben een hoog knuffelgehalte, je hebt de neiging om ze meteen te huggen en ze zijn funny om te zien! Geen een is hetzelfde en ze bezorgen een lach op je gezicht. Ik heb het over alpaca’s. Maar waarom begin ik nu over alpaca’s tijdens terwijl ik in mijn blogs tips geef over bruiloften?

Onlangs ben ik met mijn tienerdochter Gwen en haar hartsvriendin Roos bij Alpaca World in Brielle geweest. Omdat de meiden met vlag en wimpel over waren van groep acht naar de brugklas wilden wij hun een uniek cadeau geven. Een belevenis om nooit meer te vergeten en waar ze later met plezier aan terug zouden denken. In de eerste instantie bood ik mij aan als chauffeur, maar waarom zou ik niet meedoen? Zo gezegd, zo gedaan en drie uur later liepen wij met een alpaca in ons hand keurig achter de kudde aan. Het is net of je de hond uitlaat, alleen een paar maatjes groter. In het begin is het oeh, aah, selfie hier, selfie daar, maar als de nieuwigheid eraf is voel je dat het wandelen met een alpaca rustgevend is. Je ziet de natuur, je geniet van de natuur en Brielle is een prachtige omgeving. Tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik deze alpaca wandeling tegen. Ik kwam er ook achter dat je met deze geinige beesten complete arrangementen kunt boeken. Oók voor je bruiloft!

Foto’s: Organisatiebureau NJOY

Kijk… dat was het bruggetje naar dit blog. Je kunt namelijk met alpaca’s wandelen tijdens een vrijgezellenfeest, een complete photoshoot boeken, tussen de alpaca’s genieten van een high tea of ze als eregast aan laten sluiten bij jullie huwelijksdag. Ze kunnen zelfs de ringen brengen tijdens jullie huwelijksceremonie. Als je eens wat anders wilt tijdens je bruiloft of ceremonie dan zijn bovenstaande suggesties tips ter inspiratie.

Foto: Pinterest | Weddingchicks

Alpaca’s zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen mits er voldoende afstand wordt gehouden. Risico’s zijn niet uitgesloten, maar met de juiste begeleiding is het wel een unieke ervaring. Als bruidspaar kun je de dieren betrekken bij jullie photoshoot, jullie gasten kunnen met dit duo op de foto, ze kunnen de ringen komen brengen en fungeren als gezelligheidsdieren tijdens jullie trouwdag. Uiteraard staat het welzijn van de dieren voorop. Er zijn dan ook een aantal voorwaardes waar je aan moet voldoen voor je dit onderdeel in je draaiboek opneemt.

  • Er moet dichtbij de locatie geparkeerd worden.
  • Er moet voldoende parkgeergelegenheid zijn voor de auto en de trailer.
  • Er moet een plek zijn waar Fred en Ed kunnen staan en in alle rust kunnen eten.
  • Er moet water beschikbaar zijn
  • Bij slecht weersomstandigheden kan de opdracht niet doorgaan.
Foto: Alpaca Events

Mocht je interesse hebben? Voor vierhonderd euro zijn Fred & Ed van alpaca events twee uur te gast tijdens jullie bruiloft. De bedragen zijn inclusief stro, voer en een begeleider exclusief reiskosten. Elk uur extra is een meerprijs van vijftig euro. Hoogstwaarschijnlijk is dit een kostenpost die je niet standaard op je begroting hebt staan. Vaak zijn dit de funposten die er extra bijkomen. Eerlijk is eerlijk, out of the box is het wel.

 

Meer informatie? Check deze links.
Bruiloften, high-tea, wandelingen of een photoshoot.
https://alpacaevents.nl
Wandelingen
https://alpaca-world-brielle.nl
Mindfullness en wandelingen.
https://www.alpacaweb.nl
Diverse High Tea’s & Knuffelen.
www.alpacaboerderij.nl

OVER DE AUTEUR

Thessa Dudink-Latupeirissa
Organisatiebureau NJOY
"Thessa heeft de leukste baan van de wereld, althans dat vind ze zelf. Bruidsparen uit alle hoeken van Nederland zijn de afgelopen 12 jaar bij haar in het huwelijksbootje gestapt. Ze maakt van elke bruiloft een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering. Ze schrijft openhartig over haar liefde voor het vak, deelt haar expertise en persoonlijke ervaringen. Regelmatig struint ze het internet af voor het laatste nieuws in weddingland."

NEED SOME HELP?

Ik heb mijn >12 jaar weddingplan ervaring in een uniek online programma verwerkt: ‘Plan je bruiloft als een Pro!’ Custom-made voor jou! Een inspirerend, productief en praktische online programma ‘weddingplannen’.

HOW TO GET
ANYTHING
YOU WANT

A free e-book.

ANDEREN LAZEN OOK:

“Ze zijn weer helemaal hip: Manchetknopen!” Copy

Door:
Monique Smit
TheMocrazy

LEES MEER >

Handige tips voor het versturen van jullie uitnodiging

Door:
Linda Stammes
Studio LND

LEES MEER >

Jouw favo seizoensbloemen op jullie trouwdag

Door:
Marianne Verdult
Acanthus Bloem, Alkmaar

LEES MEER >

© Copyright 2023 Trouwbeurs Online is een onderdeel van Organisatiebureau NJOY | Founder: Thessa Dudink-Latupeirissa | Redactie: Thessa & Team NJOY | Vormgeving: Red Vibes Design | Website: BrandNewFresh.com