Organisatie - trouwbeursonline.nl

Organisatie

Na 8 drukbezochte edities in het AFAS Stadion in Alkmaar en Theater De Spiegel in Zwolle, is het momenteel niet mogelijk om trouwbeurzen te bezoeken. Gelukkig heeft weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa van Organisatiebureau NJOY daar een oplossing voor bedacht. Een nieuw feelgood event voor koppels met trouwplannen: ‘Trouwbeurs Online’.

Vanaf zondag 31 mei kunnen koppels met trouwplannen voor trouwinspiratie terecht bij de Trouwbeurs Online. Maarliefs 365 dagen lang, 24/7 en non-stop. Een Trouwbeurs volop inspiratie, online winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Het spiksplinternieuwe evenement komt uit de creatieve koker van Organisatiebureau NJOY uit Alkmaar. Geen onbekende naam in de trouwbranche, want al sinds 2008 kun je bij deze professionals terecht voor de organisatie van je complete trouwdag inclusief styling en decoratie.

Bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe locatie

“Normaal gesproken is deze periode de drukste periode voor de trouwbranche. Ook mijn agenda stond vol met prachtige bruiloften, maar is nu leeg. Na dagen en nachten brainstormen heb ik mijn bestaande concepten van Trouwbeurs Alkmaar en Trouwbeurs Zwolle vertaald in een online editie. Een interactieve plek voor bruidsparen en bruidsleveranciers. Koppels met trouwplannen kunnen met een gerust gevoel doorgaan met de planning van hun huwelijksdag en de bruidsleveranciers kunnen net positieve en frisse blik vooruitkijken naar het volgende trouwseizoen. Bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe locatie. Het is fantastisch dat we The Fallon als partner hebben kunnen verbinden aan Trouwbeurs Online, want bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe trouwlocatie. Samenwerken is versterken en zo valt alles op zijn plek. ” Aldus Weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa.”

Nieuwsgierig geworden naar de non-stop ‘Trouwbeurs Online’?

In één dag maak je grote sprongen in de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag.

Wat moet je doen:
Vraag je unieke inlogcode aan. Log in en ga lekker struinen op het inspiratieplein.
De Trouwexperts vertellen vol passie wie ze zijn en wat ze voor jullie kunnen betekenen.
Uiteraard kun je meedoen met de winactie en staat er een online goodiebag voor jullie klaar.
‘Trouwbeurs Online’ is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Liefs, Thessa & Team Njoy

Partners