Deelnemers – &JOY. Trouwbeurs Online

Deelnemers

De exposanten worden zorgvuldig geselecteerd om een mooie mix van trouwleveranciers aan te bieden. Om kwaliteit te kunnen waarborgen selecteert de organisatie van Trouwbeurs Online jaarlijks een reeks trouwexperts. Bij deze selectie wordt gekeken naar professionaliteit, kwaliteit, eigentijds, referenties, motivatie en standplaats. Daarnaast geven wij nieuwe/startende ondernemers in de trouwbranche een podium tijdens al onze evenementen. De afgelopen jaren is er een mooie samenwerking ontstaan tussen deze club ondernemers, het Trouwexpert Nederland Netwerk. Sluit je aan bij dit mooie netwerk en maak je interesse kenbaar.
Contact

Meet & Greet onze deelnemers 

Het selecteren van de juiste trouwleveranciers is een belangrijk onderdeel van je planning. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio, je kunt online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites, bedrijven en ideeën. De Trouwbranche heeft een ontzettend mooi aanbod aan trouwleveranciers. Stuk voor stuk professionele ondernemers die met passie en liefde hun vak uitvoeren.

Trouwexperts

Tijdens een bezoek aan Trouwbeurs Online krijgen jullie de kans om online kennis te maken met diverse regionale leveranciers uit de trouwbranche. Alles is aanwezig om jullie checklist af te vinken en jullie perfecte huwelijksdag te organiseren. Onze trouwexperts beantwoorden graag jullie vragen en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

Wist je dat…

Bijna alle Trouwexperts één leuke boodschap voor jullie hebben ingesproken?Wat ook handig is om te weten; julloe inlogcode onbeperkt houdbaar. Zo kunnen jullie de Trouwbeurs Online net zo vaak bezoeken voor inspiratie als jullie dat willen. Zo kunnen jullie stap voor stap en op je gemak je bruiloft plannen. Hoe relaxt klinkt dat?

Bruidsleveranciers

Organisatiebureau NJOY
Hoes Tailors
Thandora Bruidsmode
Acanthus Bloemen
Micha & Diana’s Patisserie
Thomas Beauty
Noa Valentina & Diva Shania
Deitmers Mannenmode
Valkengoed Weddingfashion
Strandpaviljoen Zeezicht
Plop-up Champagnebar
Peal Sound Support
Flawless Weddings
Golf & Beach Resort Ooghduyne
ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet
Overdrive Autoverhuur
Styling by NJOY
Je bruiloft plannen
The Fallon
Drive-Vintage
Dogs-Too
Guilty Cakes
Het Boudoir Bruidsmode
Studio LND
Bruidsmode
Witty Ink
Rozenhof Trouwringen
The Fallon
Rolls Rent
Albino Trouwringen
4Fun’k Music
Trouwambtenaar Mildred Nijhove
Le Mariage
Woeste Jongens Producties

Partners