Over ons – &JOY. Trouwbeurs Online

Over ons

Thessa Dudink-Latupeirissa. Eigenaresse Organisatiebureau NJOY sinds 2008
Bram Heimens Fotografie

Welkom lieve bruidsparen-to-be
Verliefde koppels met trouwplannen kunnen voor trouwinspiratie terecht bij de Trouwbeurs Online. Maarliefs 365 dagen lang, 24/7 en non-stop. Een Trouwbeurs volop inspiratie, online winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Het spiksplinternieuwe evenement komt uit de creatieve koker van NJOY uit Alkmaar. Geen onbekende naam in de trouwbranche, want al sinds 2008 kun je bij deze professionals terecht voor de organisatie van je complete trouwdag inclusief styling en decoratie.

Bruistablet & Feelgood Weddingprofessional
Thessa, eigenaresse van NJOY is het brein achter Trouwbeurs Online. Sinds 2008 is zij werkzaam in de trouwbranche als weddingmanager, stylist en organisator van real-life Trouwbeurzen. Deze bruistablet en teamworker pur sang zit vol ideeën.  Heeft ze eenmaal iets in haar hoofd, dan gaat ze er als doelgerichte trouwexpert voor de volle honderd procent voor. En zo lanceerde ze, midden in coronatijd, Trouwbeurs Online. Haar droom? De Tinder van de trouwbranche worden.

“De dag van de liefde!”

Sinds 2008 werkt Thessa organiseert zij met liefde de dag van de liefde. De trouwbranche is haar op het lijf geschreven. Elk jaar is anders, ieder koppel en iedere love story is anders. Maar de bruidsleveranciers waarmee ze samenwerkt zijn als een tweede familie en het gezamenlijke doel blijft keer op keer een prachtige uitdaging: meehelpen om een koppel de dag van hun leven, de dag van de liefde!, te bezorgen.

Teamwork allinclusive stylling en decoratiepakketten. Regio Alkmaar, Noord-Holland, Overijssel, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Utrecht, Gelderland.
En als dat dan lukt, het bruidspaar lacht, de gasten ook, de sfeer kortom top is en de leveranciers tevreden zijn: dan maakt Thessa’s hart een sprongetje. Dat is vaak pas op weg naar huis in de auto, als de adrenaline uit haar lijf is. “Als het bruidspaar volop geniet, de gasten zich vermaken en de leveranciers tevreden zijn, maakt Thessa’s hart een sprongetje. Want dan is de sfeer in alle opzichten top en geniet ze na van een harde dag werken, als de adrenaline uit haar lijf is.”

Do it with passion or not at all
Thessa’s missie is duidelijk: Trouwbeurs Online wordt dé plek waar bruidsparen en leveranciers elkaar vinden. Want nieuwe tijden vragen om creatieve oplossingen en online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. Wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitdragen? Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe groter de kans dat er een mooie match ontstaat. Als Robert ten Brink van de trouwbranche gelooft Thessa als geen ander in de kracht van de liefde. Het klinkt misschien cliché, maar het is gewoon zó waar: ‘All you need is love.’

Ben jij klaar om Trouwbeurs Online te bezoeken?
Vraag je unieke inlogcode aan. Log in en ga lekker struinen op het inspiratieplein.
De Trouwexperts vertellen vol passie wie ze zijn en wat ze voor jullie kunnen betekenen.
Uiteraard kun je meedoen met de winactie en staat er een online goodiebag voor jullie klaar.
Heb je vragen? Neem gerust contact met met ons op.

Partners